Rörinspektion i Stockholm med omnejd

Kontakta gärna oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med ditt avlopp.
Boka en rörinspektion idag så att du slipper använda vår avloppsjour!

GR Avloppsrensning, Rörinspektion

Gunnar Orbert och Rolf Pettersson grundade företaget GR Avloppsrensning år 1993. Året därpå ombildades företaget till ett aktiebolag. Vi har sedan dess fokuserat på rörinspektion och stamspolning i Stockholm med omnejd. Vår affärsidé är att genom snabb service vid akuta arbeten samt vid underhåll av avloppssystem, minska kostnaderna för våra uppdragsgivare.

Vi eftersträvar en tät dialog och nära samarbete med våra kunder, och vi arbetar med att ständigt förbättra oss inom olika områden. Det som - enligt våra kunder - utmärker GR Avloppsrensning är att vi alltid är snabbt på plats, att vi gör ett bra jobb och erbjuder mycket god service. 

Omsättningen ligger idag på 18 miljoner kronor. Företaget har 13 anställda varav 5 är auktoriserade rörinspektörer. Vi har 6 komplett utrustade bilar, samtliga är utrustade med rörinspektionskamera. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltningsbolag. Vi har också många kunder inom kommun och staten. Vi utför bland annat arbete åt Nabo, Väsbyhem och Wallenstam och har ramavtal med SBC, HSB och Driftia Förvaltning AB.

Rörinspektion i Stockholm - företagsbil

Boka Rörinspektion idag

GR Avloppsrensning
Box 6003
175 06 Stockholm

 08-795 75 10

Ring oss idag:  08-795 75 10